Vet plan

Hos oss er friske dyr og fornøyde dyreeiere vårt primære fokus, og derfor tilbyr vi Vetplan. 

Vetplan er en skreddersydd helseplan med forebyggende tjenester og behandlinger som er med på å holde hunden din ved god helse, og som reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

Vetplan gir i tillegg god rabatt på ytterlige tjenester og produkter, samtidig som den bidrar ti en regelmessig og nær dialog med din veterinær og dyrepleier.

Vetplan betales via ett fast månedsbeløp. I utlandet har slike helseplaner blitt tilbudt i flere år, til dyreeieres store glede.

Hvordan fungerer det?

Vetplan innebærer at din hund følger en plan for å bevare en god helse hele året til en fast månedspris som betales via autogiro. Du kalles automatisk inn til klinikken for kontroller. 

Hva inngår i vetplan?

Vetplan er utviklet for at din hund skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å foerbygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium.

 

I helseplanen inngår vaksine, blod-, avføringsprøve og urinprøve, tannhelsekontroll, gratis resepter og kloklipp. Viktigst av alt er at vetplan gir trygghet igjennom regelmessig kontakt med dyrehelsepersonell.