Tips til katter som er engstelige for å reise

Oppdatert: 15. feb. 2019


Noen katter liker ikke å kjøre bil. De reagerer med å rope, sikle og kaste opp. For at turen skal bli mer behagelig for pusen så kan det være lurt å følge noen råd. Viktig å forbered seg hjemme og venne dyret til det som skal møte dem på reisen. Da vil ikke alt være så nytt og skremmende.


BURET

La buret stå framme helt fra de er kattunger slik at de blir vant til det. Legg gjerne inn godbiter og pledd så det blir som en trygg hule.

Dersom ikke katten ønsker å være buret på reise dagen så setter du buret på høykant og setter katten ned i buret med rompa først.
ANXITANE


Anxitane er et naturlig og patentert l-theanin fortilskudd, utvunnet av grønn te.

L- teanin er neurologisk aktiv aminosyre som er utviklet til å holde hunden og katten rolig.

* Minsker stress og angstreaksjon som er forbundet med miljøforrandring

* Har avslappende effekt uten å medføre døsighet.SERENE UM MIKSTUR


Serene Um er ett naturlig fortilskudd med beroligende invirkning på hyperaktive, aggresive og nervøse dyr. Inneholder en speiell blanding av vitaminer, mineraler og aminosyrer og anbefales å bruke ved bilkjøring.


BEROLIGENDE TABLETTER

Ved spesielle behov så sender vi ut tabletter som har angstdempende medisinsk effekt. Da ønsker vi at katten er innom for kontroll eller har vært det for denne medisinen senker hjerterytmen.


Si gjerne ifra når dere har ankommet klinikken slik at vi kan unngå at katten blir mer stresset. Katter liker å sitte høyt slik at de kan ha oversikt over det som skjer.Nesset dyreklinikk- omtanke, informasjon og kunnskap


www.nessetdk.mo/bestill-time


Kilde: Sandviken dyreklinikk

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle